RENT A CAR

Почетна RENT A CAR

Предности на производот

  • Целосен автоматизиран процес на издавање на возило
  • Контрола на целата флота на возила
  • Пристап и контрола на системот од секаде
  • Поврзување со секоја банка
  • Олеснет процес на резервација на возило
  • Кликни и плати модул

ЗОШТО DIGITAL RENT A CAR??

Администраторски панел за целосна контрола врз системот

Додатоци

Доделување на локации за земање и оставање

Определување на ценовна тарифа за секоја класа и возило одделно

Детален ценовник по денови или периоди со неограничени можности

Преглед на резервации

Дигитален документ за идавање на возило