Направете го Вашиот бизнис online

Потребата од веб сајт никогаш не била попотребна од сега. Време во кое се и секој е онлајн 24/7. Направете го Вашиот бизнис online во 2 чекори и Вашиот веб сајт ќе биде во улога на Ваш деноноќен продавач - непроценлива алатка за секој сопственик на бизнис.

Прочитај повеќе
abc mainscreen
DIGITALMENI

8 во 1 Дигитално мени

Интерактивен и паметен систем од следната генерација кој прави многу нешта за Вашиот бизнис врз основа на вашето мени/понуда.

Прочитај повеќе
abc mainscreen
DIGITAL POS

Унапреден ПОС систем

Ситемот е напредно решение од фузија на најнапредните десктоп и веб технологии. Истиот се употребува за автоматизација и организирање на работата во сите видови угосителско-услужни и трговски ориентирани бизниси.

Прочитај повеќе
abc mainscreen

Наши услуги

IT Консултации

Поддршка

IT Обуки

Менаџмент на Проекти

План на проект

IT Маркетинг

Маркетинг на Социјални Мрежи

Дигитално Брендирање

Консултации

Наши производи

Digital GPS

Зголемете ја ефективноста на вашата флота со употреба на паметниот ГПС тракинг систем. Почнувајќи со основните информации како, каде се наоѓаат моите возила, колку пат изминале овој месец, преку навигирање на истите.

Digital Hotel Manager

Лесно управување со вашиот хотел / соби. Никогаш не дозволувајте прекумерното резервирање да остави негативни критики кај Вашите клиенти. Оптимизирајте ја употребата на вашите соби со паметни функции за drag and drop.

Digital POS

Ситемот е напредно решение од фузија на најнапредните десктоп и веб технологии. Истиот се употребува за автоматизација и организирање на работата во сите видови угосителско-услужни и трговски ориентирани бизниси.

Digital Taxi

Ефективната услуга на вашите клиенти оставете ја на автоматизираниот систем за раководење на вашата такси флота. Зголемување на ефективноста 30-50%, намалување на времето на чекање на вашите клиенти, автоматизираните СМС пораки и многу други оптимизации.

Digital Menu

Интерактивен и паметен систем од следната генерација кој прави многу нешта за Вашиот бизнис врз основа на вашето мени/понуда.

E-commerce

Паметна веб платформа за продажба, Автоматизиран процес на продавање, Поврзување со секоја банка, Фузија во реално време со карго компанија, Индивидуален, практичен и модерен дизајн, Пристап до сите нивоа на системот од секаде.

Rent a car

Целосен автоматизиран процес на издавање на возило, Контрола на целата флота на возила, Пристап и контрола на системот од секаде, Поврзување со секоја банка.

WEBID.mk

Having a website has never been more important than now. A time where everything and everyone is online 24/7. Make your business online in 2 steps and your website will act as a day and night salesman – an invaluable tool for any business owner.

Time Attendance