Digital GPS

Почетна Digital GPS

Паметно менаџирајте ја вашата флота

Зголемете ја ефективноста на вашата флота со употреба на паметниот ГПС тракинг систем. Почнувајќи со основните информации како, каде се наоѓаат моите возила, колку пат изминале овој месец, преку навигирање на истите, контрола на потрошеното гориво па се до најефективните извештаи, бидете во чекор со времето. Дозволете времето да работи за вас а не против вас. Вашето слободно време зависи само од паметната организација на истото.

Што добивате?

  • Паметен ГПС уред
  • Паметна и прецизна сонда за контрола на гориво
  • Веб платформа достапна од секаде
  • IOS и Android апликација
  • Комплетна слика на цела флота во секој момент
  • ГПС и дата покриеност на глобално ниво
  • Високо ниво на оптимизација за заштеда на ресурси
  • Зголемување на ефикасноста и контролата
  • Достапни цени и професионална поддршка
  • Бесплатна СМС комуникација преку секој Андроид уред

ЗОШТО DIGITAL GPS?

Паметен панел за моментален статус на флотата

Брз пристап до сите податоци

Мапирање на адреси и места

Насоки од точка А до точка Б

Персонализација на профил и возила

Голем избор на персонализација

Доделување на подкорисници на одбрани возила