ЗА КОМПАНИЈАТА

Официјален и ексклузивен партнер на Дигитал Центар

ABC Store e компанија основана со основна цел да понуди висок квалитет како на услугите така и на производите кои ги нуди. Нејзин главен приоритет се клиентите, и на нив става посебен акцент со цел да им овозможи полесен пристап до IT технологијата и полесно остварување на визијата. За таа цел, ABC Store ви нуди широк асортиман на производи и услуги кои ви ги носи на чекор поблиску до вас. Ние ги користиме најдобрите и најнапредните решенија за вашиот бизнис. Со постигнување фузија на повеќето напредни веб и десктоп технологии. Прва примена на системот направивме во крајот на 1998 година , и првата инсталација на терен.

100+

Проекти

500+

клиенти

99%

Задоволни клиенти

15

години искуство