logo
home-button
laptop
microchip
repairing-service
about-us
phone-book
language_mk
language_en
location

Кој Сме Ние?

ABC Store e компанија основана со основна цел да понуди висок квалитет како на услугите така и на производите кои ги нуди. Нејзин главен приоритет се клиентите, и на нив става посебен акцент со цел да им овозможи полесен пристап до IT технологијата и полесно остварување на визијата. За таа цел, ABC Store ви нуди широк асортиман на производи и услуги кои ви ги носи на чекор поблиску до вас. Единствен начин да ве увериме е да не посетите.

Зошто Ние?

chat speech bubbles

Меѓусебна доверба со клиентите преку достапност и квалитетна услуга.

chat speech bubbles

Создадовме есклузивен и достапен производ кај кој главни адути се сигурност и стабилност.

chat speech bubbles

Големиот број на задовoлни клиенти и зголемувањето на нивниот успех во работата ни дава за право и воедно обврска да продолжиме со унапредување на системот.

chat speech bubbles

Други наши карактеристики се: олеснување на работењето, зголемена ефикасност, елиминирање на ризик од манипулации, детален увид и контрола, подесување према вашите потреби, намалување на трошоците, ефективно користење на ресурси

client

400+

Клиенти

info

99%

Задоволни клиенти

years

15

Години искуство

Историја

2009

Основање на компанијата

Продажба на брендирани и уникатни производи од областа на ИТ секторот

2010

Проширување на понудата

Воведување на услужна дејност, сервисирање и одржување заради задоволување на клиентите

2011

ЕЦК Софтвер

Комплетирање на понудата со продажба на софтверски производи за продажба и угостителство

2012

Партнерство

АБЦ Сторе станува официјален и ексклузивен партнер за продажба и одржување на производи од ДИГИТАЛЦЕНТАР.КОМ

Коментари

“...вашата компанија е вистински lifesaver што ни овозможува вистинско и лесно online решение да се отстрани тековниот проблем...”

“...прашањата беа навистина посебни. Ви благодариме за навистина брз и решителен одговор на нашите специфични барања. Продолжете со добрата работа...”

“...јас искрено би ве препорачал на сите наши партнери, кои го имаат истиот проблем како нас. Благодарение на вас, проблемот го нема...”